Abstracte Beelden Moderne Kunst Beelden

Abstracte Beelden Moderne Kunst Beelden. De dame leunt achterover en steunt op haar armen. Massieve beelden met strakke belijningen. 7.174 gratis afbeeldingen van … Een modern en abstract uitgevoerd bronzen beeld van een vrouwelijk naakt in zittende pose. 14 x 12 x 15 cm.

498 00

Hier 498 00

Organische vormen met warme symboliek, prachtig vertaald in een met de hand vervaardigd beeld van glanzend terrazzo, natuursteen of massief hout. Kleinere beelden van metaal, zoals brons en rvs, beiden tot hoogglans gepolijst. Een dynamisch werk voorzien van een groene patina. Massieve beelden met strakke belijningen. 14 x 12 x 15 cm.

3.524 gratis afbeeldingen van moderne kunst.

Moderne en abstracte decoratieve beelden uit diverse materialen zoals hout, terrazzo, marmer enz. Massieve beelden met strakke belijningen. Een dynamisch werk voorzien van een groene patina. Wij hebben een breed aanbod van moderne tuinbeelden in abstracte stijl, die zo in een museum zouden kunnen staan. Een modern en abstract uitgevoerd bronzen beeld van een vrouwelijk naakt in zittende pose. Van verschillende ontwerpen heb ik een kleinere bronzen versie, die een warme gloed uitstralen.

498 00

Abstracte rode beelden van kunststof, zoals epoxy en polyester versterkt met glasvezels.. Van romantische liefdesparen tot sierlijke figuren, u bent hier aan het juiste adres voor een mooi abstract tuinornament! Massieve beelden met strakke belijningen. Een dynamisch werk voorzien van een groene patina. Bekijk meer ideeën over abstract, speksteen, beeldhouwen. Van verschillende ontwerpen heb ik een kleinere bronzen versie, die een warme gloed uitstralen. Ontdek geometrische, abstracte beelden | kunstlof abstracte en moderne tuinbeelden uit diverse soorten natuursteen, bronzen beelden, sokkels en zuilen, versteend hout, kleurrijke glassculpturen abstracte kunst (lees ook abstractie) is een richting binnen de moderne kunst waarin niet altijd wordt geprobeerd om objecten uit de natuurlijke wereld weer te geven en er geen zaken uit de reële. 3.524 gratis afbeeldingen van moderne kunst. 7.174 gratis afbeeldingen van … Organische vormen met warme symboliek, prachtig vertaald in een met de hand vervaardigd beeld van glanzend terrazzo, natuursteen of massief hout.. Gemaakt van massief terrazzo, glanzend en …

Popular posts from this blog

Ideeën Antiekveiling Jordaens Vers

67 Dikke Dames Zelf Tekenen Vers